Podzimní EITM open calls, programy a služby pro malé a střední podniky

Podzimní EITM open calls, programy a služby pro malé a střední podniky

Jste připraveni proměnit své nové nápady a projekty ve skutečnost? Prozkoumejte náš seznam příležitostí (nejen) pro financování v rámci podpůrných programů určených pro ženy inovátorky, startupy, malé a střední podniky (SMEs), profesionály z praxe či studenty. Nakopněte Vaši vizi a získejte potřebné zdroje, mentoring a finanční podporu pro to, abyste své projekty měli možnost pozvednout na novou úroveň. 

Innovate Together Call 2024 (2nd Call)

Druhý call výzvy Innovate Together byl spuštěn 2. října 2024 organizacemi EIT Manufacturing a EFFRA a je spolufinancován Generálním ředitelstvím pro výzkum a inovace. Na základě úspěchu z roku 2021 se letošní edice zaměřuje na ekologickou výrobu, s cílem pokročit v nasazení technologií a zlepšit vědeckou a průmyslovou konkurenceschopnost v rámci programu Horizon Europe.

Celkový budget na tento call je 5 milionů EUR.

Navštivte stránku výzvy a registrujte se na online informační setkání, které se bude konat 17. října.

TRANSFORM Call 2024

Výzva TRANSFORM 2024 se zaměřuje na řešení inovačních potřeb zavedených společností, jako jsou výrobní korporace a malé a střední podniky.

Cílem je podpořit podniky při řešení průmyslových a inovačních výzev skrze implementace nových technologií od startupů, které mohou být dále spoluvyvíjeny a integrovány do jejich obchodů a výroby.

Výzva je otevřena startupům, které se zabývají konkrétní výzvou identifikovanou firmou a které spolupracovaly s tímto vlastníkem výzvy na plánování pilotního projektu.

INDUSAC Open Call for Companies

Projekt INDUSAC si klade za cíl vytvořit inovativní mechanismus spolupráce mezi průmyslem a akademickou sférou zaměřený na rychlou, výzvami řízenou a lidsky orientovanou spolutvorbu. Cílem projektu je ověřit tento mechanismus prostřednictvím realizace alespoň 300 mezinárodních projektů spolutvorby, vedených různorodými týmy studentů, výzkumníků a profesionálů z průmyslu. Tyto projekty budou zahrnovat různé aktivity a cílit na široké spektrum průmyslových odvětví, čímž budou vytvářet most mezi podniky a akademickou sférou.

Projekt Horizon Europe zve firmy, aby na jeho nově spuštěnou platformu pro spolupráci mezi průmyslem a akademií zaslaly své reálné výzvy. Firmy mohou využít tuto příležitost k tomu, aby výzkumníci a studenti zdarma řešili jejich výzvy. Přihlásit se mohou:

  • Firmy všech velikostí: Ať už jste startup, SME, nebo velký podnik, INDUSAC vás vítá, abyste se stali součástí této inovativní iniciativy.
  • Žádná sektorová omezení: INDUSAC věří v sílu rozmanitosti a podporuje účast firem ze všech sektorů.